UPDATE command denied to user 'horvathtuzv'@'10.0.0.10' for table 'fusion71715_settings' Horváth Tûzvédelem Bt. - Hrek
Horváth Tûzvédelem Bt.
Navigci
INSERT command denied to user 'horvathtuzv'@'10.0.0.10' for table 'fusion71715_online'
Felhasznlk
» Online vendgek: 0

» Online tagok: 0

» Regisztrltak: 1
» Legjabb tag: Barell
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
A zsebünk bánhatja, ha nem tartjuk be a társasházra vonatkozó tûzvédelmi szabályokat
Az Országos Tûzvédelmi Szabályzat alapján kell a társasházak tûzvédelmi szabályzatát, tûzvédelmi házirendjét elkészíteni. Írásban kell vezetni a ház tûzvédelmi berendezéseinek nyilvántartását, rendszereit, ellenõrzéseit, stb.

A tûzvédelmi bírsággal kapcsolatban az egyik legfontosabb változás, hogy amíg a korábbi években a tûzvédelmi hatóság mérlegelésére volt bízva a bírság kiszabása, addig a mostani elõírás bizonyos pontokban kötelezõvé teszi a büntetést a hatóság számára. Ez nekünk tízezrekbe, százezrekbe, de akár komoly milliókba is kerülhet. Az aktuális kormány rendelet meghatározza, hogy mely szabálytalanságok azok, amelyek esetén a tûzvédelmi bírság kiszabása kötelezõ, valamint megadja a büntetés minimális és maximális összegeit.

Azonnali kötelezõ bírság, például, a tûzoltókészülék készenlétben tartásának hiánya 50 000, még karbantartásának hiánya 30 000 jó magyar forintra rúg, de ha tüzet, vagy közvetlen tûzveszélyt idézünk elõ, akkor a bírság már rögtön 3 000 000 forintra emelkedik.
Amennyiben a már említett dokumentumokat mi magunk készítjük el, nem pedig megfelelõ végzettséggel rendelkezõ szakember, abban az esetben a tûzvédelmi dokumentáció jogosultság nélküli készítése, milliós bírságot von maga után!

Ne késlekedjen! Intézkedjen! Ezzel a saját, de akár ismerõsei életét is megmentheti!
Kötelezõ ellenõrzések
A hatályos jogszabályok alapján, a kötelezõ ellenõrzések és felülvizsgálatok.
Az egyszerûség kedvéért színnel jelöltük azokat, melyekkel kapcsolatban fordulhatnak cégünkhöz!Társasházak tûzvédelme

UPDATE command denied to user 'horvathtuzv'@'10.0.0.10' for table 'fusion71715_settings'UPDATE command denied to user 'horvathtuzv'@'10.0.0.10' for table 'fusion71715_settings'